Jaren 50 feest

De Dutch Swing Dance Cats brachten een stijlvolle demonstratie in Boogie Woogie stijl op dit jaren 50 feest in zorgcentrum Schalkweide. www.dutchswingdancecats.nl

6 oktober 2019 vond dit fantastisch leuke jaren 50 feest plaats in zorgcentrum Schalkweide voor inwoners van haarlem met en zonder dementie. Het was voor mij een nieuwe uitdaging die ik aan ging met meerdere partijen(zie artikel). Samen met mijn vriendin Marit presenteerde wij in jaren 50 outfit het dansfeest. Naast dat wij de DJ’s waren organiseerde we een strak programma met afwisselde dansmuziek en dansworkshops. Deze heerlijke spannende tijd heb ik als heel bijzonder ervaren. De samenwerking met al deze partijen smaakte naar meer. En dat was ook het plan. Helaas heeft Corona dit plan tijdelijk in de koelkast gezet. Ik hoop dat we dit feest snel weer in de herhaling mogen doen.

Deel dit bericht

Geef een antwoord